Favourite Fabrics
Favourite Fabrics

Al jaren vormen deze materialen een rode draad door onze collectie. De stoffen zijn op een verantwoorde manier geproduceerd en geven een ultieme luxe draagbeleving. Elke collectie ontwerpen we nieuwe modellen in deze kwaliteiten. Bekijk hier onze collectie in onze favoriete materialen.

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem en deze roots illustreren de cultuur waarmee het merk is vervaardigd. Sinds het ontstaan van het merk is de invloed van Hollandse nuchterheid te herkennen in onze mentaliteit. Een samensmelting van functionaliteit en moderne luxe is in ieder aspect van onze ontwerpen terug te vinden.

INTRODUCING VANILIA

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. Van design, patroon, styling, doorpas tot aan het testen van kleding doet Vanilia zelf vanuit het Servicekantoor in Nederland.

DISCOVER OUR STORY

you're welcome

Onze style advisors staan klaar om je een persoonlijk stijladvies te geven voor de perfecte pasvorm en de ultieme comfortabele, luxe van Vanilia. Wil je liever één-op-één stijladvies? Dan kun je bij ons gratis een personal shopping afspraak maken.

find your boutique

We're on Instagram