eerst passen met klarna
eerst passen met klarna


Comfortabel thuis passen en alleen betalen voor wat je houdt

[[PAGE-INTRO]]

Om online shoppen nog prettiger te maken, bieden we je de mogelijkheid om je bestelling eerst thuis te passen, waarna je op een later moment alleen betaalt voor de items die je wilt houden. Dit doen wij samen met partner Klarna. Hierdoor wordt online shoppen zoals shoppen hoort te zijn: Moeiteloos, veilig en leuk.

[[PAGE-INTRO-END]] 

Hoe werkt Klarna?


1. Plaats je gewenste items in je winkelmandje en kies in de check-out bij betaling voor de betaalwijze 'Betaal later. Klarna'. 

2. Vul je persoonlijke gegevens in zodat Klarna je voor deze service kan registreren als je nog nooit eerder met Klarna hebt betaald.

3. Ook als je al bekend bent bij Klarna, vraagt Klarna om je persoonlijke gegevens om een veiligheidscheck uit te voeren.

4. Van Klarna ontvang je de factuur per e-mail. Je maakt de betaling dus over aan Klarna. Klarna verstuurt je ook reminders zodra je betalingstermijn verlopen is. Tip: download de app van Klarna voor beter inzicht in je facturen.

download de klarna app
download de klarna app

 [[PAGE-ROW]]

Voorwaarden later betalen met Klarna

  • Betaal je items binnen 30 dagen na verzending.
  • Als je op tijd betaalt is deze service kosteloos voor jou als consument. 
  • Voor te laat betaalde facturen zal Klarna kosten in rekening brengen, dit gebeurt pas na het versturen van een reminder als jouw betaaltermijn is afgelopen. Als er problemen zijn met je bestelling kun je dit makkelijk doorgeven in de app of op de website van Klarna om deze kosten te voorkomen.
  • Via Klarna kun je je retour aanmelden zodat de betaling van je factuur gepauzeerd wordt.
  • Voor meer informatie en vragen over je Klarna factuur verwijzen we je graag naar de Nederlandstalige klantenservice van Klarna: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

[[COL-BREAK]]

Over Klarna:

  • Betalen via Klarna is veilig en betrouwbaar, alles is goed geregeld via Klarna's kopersbeschermingsbeleid. 
  • Klarna heeft wereldwijd 80 miljoen shoppers die reeds gebruik maken van deze betaalmethode.
  • Klarna werkt samen met meer dan 200.000 webshops verspreid over de hele wereld.
  • Klarna heeft al meer dan 15 jaar ervaring met online betalingen.

[[PAGE-ROW-END]]