corporate service

[[PAGE-INTRO]]

Vanilia Coporate Service biedt jouw organisatie en medewerkers de mogelijkheid om zich te stylen in Vanilia.[[PAGE-INTRO-END]] 

Corporate Service

 

Onze Style Advisors creëren een passende look die aansluit bij je bedrijfsidentiteit en die representatief is voor elke functie. Elk kledingstuk kan op maat gemaakt worden door onze ambachtelijke Tailoring Service en onze gespecialiseerde coupeuses vermaken je Vanilia kledingstuk voor ultiem draagcomfort.

De Corporate Service vind je op het HQ van Vanilia te Wormerveer waar tevens een in-house atelier aanwezig is. Indien gewenst is de Corporate Service ook online beschikbaar, je personeel kan direct contact zoeken met onze Style Advisors en vervolgens zelf online shoppen.

 Maak een afspraak met onze Corporate Style Advisors voor de perfecte look, pasvorm en ultieme comfortabele luxe van Vanilia.

ABOUT VANILIA

 

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem en deze roots illustreren de cultuur waarmee het merk is vervaardigd. Sinds het ontstaan van het merk is de invloed van Hollandse nuchterheid te herkennen in onze mentaliteit. Een samensmelting van functionaliteit en moderne luxe is in ieder aspect van onze ontwerpen terug te vinden.

 

[[PAGE-ROW]]

About Vanilia

INTRODUCING VANILIA

Van design, patroon, styling, doorpas tot aan het testen van kleding doet Vanilia zelf vanuit het Servicekantoor in Nederland.

[[COL-BREAK]]

New collection

NEW COLLECTION

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. Van ontwerp tot styling, het doorpassen en testen van kleding - bij Vanilia doen we dit met passie voor vakmanschap. Ontdek Vanilia en bekijk de nieuwste collecties.

 

[[PAGE-ROW-END]]