VANILIA STRUC

FABRIC & CARE

[[PAGE-INTRO]]

Wij vertellen graag wat Vanilia struc voor materiaal is en hoe je dit het beste kunt wassen en verzorgen. Een goede verzorging van je Vanilia struc is duurzaam en je zult er langer plezier van hebben. Vanilia struc zorgt voor een ultieme luxe draagbeleving.[[PAGE-INTRO-END]]

Vanilia struc

FABRIC

Vanilia struc is onze heritage stof met reliëf en bestaat uit 58% katoen, 35% polyester en 7% elastaan. Onze katoen is op een verantwoorde manier geproduceerd en daardoor nog duurzamer. Het is een natuurlijk materiaal waardoor het prettig aanvoelt op je huid. Polyester zorgt ervoor dat de kleuren van het kledingstuk mooi blijven en door de elastaan blijft het goed in vorm en kun je, je er comfortabel in bewegen. 

[[PAGE-ROW]]

CARE

Vanilia struc kan met gemak worden gewassen. Houd er wel rekening mee dat kleding sneller slijt door het vaak te wassen. 

Wassen
Vanilia struc was je binnenstebuiten op 30°C graden en kan probleemloos in de machine gewassen worden. Kies hierbij voor een fijn wasprogramma en gebruik een klein beetje fijn wasmiddel. Is je kledingstuk zwart? Voeg dan een scheutje azijn toe; dat houdt de kleur beter vast. Let op gebruik geen wasverzachter bij Vanilia struc. 

Drogen
Je kunt Vanilia struc op twee manieren drogen. Droog het liggend op een handdoek of aan een hanger. Belangrijk hierbij is dat je geen knijpers gebruikt.

[[COL-BREAK]] 

Strijken

Als je het kledingstuk liggend of aan een hanger laat drogen hoeft het eigenlijk niet meer gestreken te worden. Indien je het toch wilt bijstrijken doe dat binnenstebuiten en met het strijkijzer op de eerste stand.

Opbergen

Vanilia struc kun je hangend of liggend opbergen om kreukvorming te voorkomen. Gebruik een hanger die geen afdrukken achterlaat of strijk het kledingstuk eerst glad en vouw het één keer dubbel.

Belangrijk
Volg bij het wassen altijd de instructies op het waslabel aan de binnenkant van het kledingstuk.

[[PAGE-ROW-END]]