Back
vanilia x dr. hauschka event

MEMBER SHOPPING NIGHT

Speciaal voor jou als Vanilia Member organiseren we op vrijdagavond 10 november een exclusieve Member Night, in samenwerking met beautymerk Dr. Hauschka. Een bijzondere avond vol fashion inspiratie en beauty tips.

BESTEL LAATSTE TICKETS
Vanilia x dr hauschka event
VANILIA

Dr.Hauschka biedt een verzorgingsconcept dat in harmonie staat met de natuur - een assortiment met 100% natuurlijke huidverzorging en sinds kort ook make-up producten die zowel jouw huid als de natuur koesteren. De experts van Dr. Hauschka staan vrijdagavond klaar voor deskundig skincare advies en geven je een touch up met producten uit hun nieuwste, nog duurzamere, make-uplijn. 

Onze Style Advisors geven je persoonlijk stijladvies en laten je kennismaken met de nieuwe Festive Collectie. Bovendien staat één van onze designers klaar om al je vragen over haar creaties te beantwoorden. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

vanilia x dr hauschka event

​Om te zorgen voor ruimte en persoonlijke service, werken we met tijdsloten en kaartverkoop. Een kaartje kost €12,50, en daarvoor krijg je:

• Toegang tot de exclusieve Shopping Night
• Een goed gevulde goodiebag ter waarde van €60,-,
• Inclusief shoptegoed van €25,- om tijdens de Shopping Night te besteden aan onze nieuwe collectie.​*

Koop nu je kaartje via de onderstaande link en verzeker jezelf van een plek op deze bijzondere avond!

Koop hier je ticket

* Het shoptegoed is alleen geldig op vrijdag 10 november in de boutique aan de Van Baerlestraat bij een minimale besteding vanaf 100 euro (met uitzondering van giftcards). 

VANILIA MOESTUIN

VANILIA MOESTUIN

Op het dak en rondom De Adelaar groeit en bloeit in onze moestuin een verscheidenheid aan groenten en fruit. Hiermee dragen we graag een steentje bij aan een beter milieu.

LEES MEER