THE GREENERY


Op het dak van ons hoofdkantoor en op de parkeerplaats groeit een verscheidenheid aan groenten en fruit. Met de moestuin draagt Vanilia bij aan een beter milieu en aan de gezondheid van onze eigen medewerkers. Ontdek hier de Vanilia Greenerey en bekijk het verhaal van Mascha.

THERE IS MORE TO EXPLORE

 

[[PAGE-ROW]]

duurzame labels en hangtags

LABELS EN HANGTAGS


De labels in onze kleding zijn nu ook duurzaam. Wij zijn overgestapt naar labels van recycled polyester. Grondstoffen zijn schaars en moeten in de kringloop blijven. Door recycled polyester labels te gebruiken delen wij hierin mee.

Ook zijn onze kartonnen hangtags gemaakt van hout gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC). FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer. Door karton met FSC keurmerk te gebruiken, dragen wij bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen.


[[COL-BREAK]]

duurzamere collectie

DUURZAMERE COLLECTIE


Vanilia innoveert continu in materialen om deze op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren, met hart voor mens en milieu. Dit geldt voor onze gehele kleding collectie, maar op deze pagina vind je uitsluitend kleding die met duurzame materialen ontwikkeld zijn. Je herkent ze aan het groene V-keurmerk en bij deze producten leggen we graag uit wat deze stoffen duurzamer maakt.

 

[[PAGE-ROW-END]]