VANILIA RIB

FABRIC & CARE

[[PAGE-INTRO]]

Wij vertellen graag wat Vanilia rib voor materiaal is en hoe je dit het beste kunt wassen en verzorgen. Een goede verzorging van je Vanilia rib is duurzaam en je zult er langer plezier van hebben. Vanilia rib zorgt voor een ultieme luxe draagbeleving.[[PAGE-INTRO-END]]

vanilia rib

FABRIC

Vanilia rib is een comfortabele tricot met diagonaal reliëf en bestaat uit 73% Viscose,  23% Polyamide en 4% Elastane. Onze viscose is op een verantwoorde manier geproduceerd en daardoor nog duurzamer. Het is een natuurlijk materiaal waardoor het prettig aanvoelt op je huid. Polyamide zorgt ervoor dat het kledingstuk vormvast blijft en dat de kleuren mooi blijven. Door de elastaan kun je je er gemakkelijk in bewegen. 

[[PAGE-ROW]]

CARE

Kleding in deze kwaliteit kan met gemak worden gewassen. Houd er wel rekening mee dat kleding sneller slijt door het vaak te wassen. 

Wassen
Onze rib-kwaliteit was je binnenstebuiten op 30°C graden en kan probleemloos in de machine gewassen worden. Kies hierbij voor een fijn wasprogramma en gebruik een klein beetje fijn wasmiddel. Is je kledingstuk zwart? Voeg dan tevens een scheutje azijn toe; dat houdt de kleur beter vast. Let op gebruik geen wasverzachter bij Vanilia rib. 

Drogen
Na het wassen kun je deze items het beste met de hand glad in vorm strijken en hangend laten drogen. Doe kleding van deze kwaliteit nooit in de droger want viscose kan krimpen.

[[COL-BREAK]] 

Strijken

Als je het goed droogt hoef je het eigenlijk niet meer te strijken. Als je toch wilt bijstrijken doe het dan binnenste buiten op stand 1.

Opbergen

De kleding kun je hangend opbergen om kreukvorming te voorkomen. Gebruik een hanger die geen afdrukken achterlaat of gebruik een stukje stof tussen de knijpers van de hanger.

Belangrijk
Volg bij het wassen altijd de instructies op het waslabel aan de binnenkant van het kledingstuk.

[[PAGE-ROW-END]]