Actie Voorwaarden National Glamour Day

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN


Wil je op de hoogte blijven van onze acties en profiteren van speciale kortingen? Als Vanilia member ben je altijd als eerste op de hoogte!


Dit zijn een aantal voordelen van ons membership:

Snellere checkout
Alles op een plek onder Mijn Account
Eerder toegang tot sale
Aanbiedingen en kortingen
HOE WERKT HET?
Het is een digitaal membership op vanilia.com. Spaar punten, ontvang vouchers, privileges op alle sale-items en ontvang exclusieve events en aanbiedingen. Het membership is natuurlijk gratis!

1. Hoe meldt ik mij aan?
Word gratis member door een account aan te maken op vanilia.com of in een van de boutiques. Je bent dan automatisch member.

2. Spaar punten
Spaar Vanilia punten door te shoppen zowel online als in de boutiques. Voor elke 1.000 punten ontvang je een voucher van €10,- die je kunt gebruiken voor je volgende aankoope! Bij iedere €1,- spaar je 3 Vanilia punten.

3. Vouchers inwisselen
Selecteer bij het shoppen in de winkel de voucher die je wilt gebruiken onder mijn account. Toon Mijn Account op je smartphone en toon deze aan de kassa. Klik bij het online shoppen tijdens het afrekenen op de voucher die je wilt gebruiken. Je korting wordt automatisch verrekend. 

4. Word een Plus Member
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om nog meer uit je membership te halen! Krijg een cadeau op je verjaardag, doe mee met onze membergift actie en krijg unieke totgang tot speciale collecties/events.