DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

 

De winnares van de citytrip naar Londen is Marijke M. uit Enschede! Wil je op de hoogte blijven van onze acties en profiteren van speciale kortingen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief! 


Vanilia citytrip naar Londen!


ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN CITYTRIP NAAR LONDEN

 

1. ALGEMEEN

1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Vanilia, Zaandijkerweg 5, 1521 AX Wormerveer en Wigwam Travel, Rokin 95, 1012 KM Amsterdam georganiseerde actie ter promotie van het 25-jarig bestaan van Vanilia

1.2 Ingevulde persoonsgegevens worden door Vanilia gebruikt om contact op te nemen over de winactie.  

1.3 De winactie wordt georganiseerd van 1 oktober 2019 t/m 31 oktober 2019. Buiten deze periode kan niet worden deelgenomen aan deze winactie.  

1.4 De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 november 2019. 

1.5 Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen aan de actie.  

1.6 Vanilia werknemers kunnen niet deelnemen aan deze winactie.

1.7 Deelnemer is in bezit van een geldig paspoort.

1.8 Deelnemer is verantwoordelijk voor de reisverzekering.  

1.9 Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.  

2. DEELNAME  

2.1 Om deel te nemen dient de deelnemer zijn/haar voornaam en achternaam, emailadres, telefoonnummer en het favoriete item uit de Citytrip collectie door te geven in de Vanilia boutiques, in de Vanilia Bijenkorf shops of ga naar vanilia.com en vul onderstaand formulier in.  
https://vanilia.com/pages/win-een-citytrip. 

2.2 Deelname aan de winactie kan slechts eenmalig.  

2.3 Bij deelname aan deze winactie bevestigt de deelnemer dat hij/zij 18 jaar of ouder is. 

2.4 Deelname aan de winactie is gratis.  

2.5 De winactie is geldig voor één winnaar 

3. PRIJS EN UITREIKING 

3.1 Indien deelnemers akkoord gaan en voldoen aan de actievoorwaarden, maken zij kans op een weekend naar Londen voor 2 personen met 2 overnachtingen van 22 tot en met 24 november 2019. De reis is inclusief retourvlucht van Amsterdam Schiphol naar een n.t.b. luchthaven in of nabij Londen door Wigwam geselecteerd met verblijf in 4-sterren designhotel “The Pilgrm”, inclusief ontbijt. Ook ontvangt de winnaar twee tickets voor de expositie Mary Quant op 23 november 2019.  

3.2 De prijswinnaar ontvangt shoptegoed t.w.v. €250,- te besteden in onze boutiques, of online op onze website. Het shoptegoed kan niet worden besteed op de Vanilia Sample Sale te Krommenie en in de Vanilia Bijenkorf shops. Het shoptegoed is geldig t/m 21 november 2019.  

3.3 Transfer van vliegveld naar het hotel is niet inbegrepen.  

3.4 De heenvlucht is op vrijdagochtend (22 november 2019) en terugvlucht op zondag einde middag (24 november 2019). Alleen handbagage is inbegrepen. 

3.5 Overige kosten zijn voor eigen rekening van de prijswinnaar.   

3.6 Gebruik van de minibar in The Pilgrm hotel is voor eigen rekening.  

3.7 Kansspelbelasting is voor rekening van Vanilia.   

3.8 De stedentrip is enkel beschikbaar voor de genoemde data en de prijs vervalt indien de winnaar die data niet zou kunnen.  

3.9 De winnaar wordt doormiddel van loting geselecteerd. Zodra de winnaar geselecteerd is op 1 november 2019 wordt deze persoonlijk bericht.   

3.10 De prijs staat op de naam van de winnaar, waarmee het vliegticket en hotel wordt geboekt. De stedentrip is niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere bestemming of inwisselbaar voor geld of andere producten of diensten. 

3.11 De prijs zal niet worden uitgekeerd als de deelnemer niet aan de actievoorwaarden voldoet. Een andere winnaar zal dan worden geselecteerd door Vanilia 

4. AANSPRAKELIJKHEID 

4.1 Deelname aan deze winactie is op eigen risico.  

4.2 Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste persoonsgegevens. Vanilia is niet aansprakelijk als deze gegevens onjuist zijn.    


5. PERSOONSGEGEVENS
 

5.1 Vanilia verwerkt de persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Gegevensbescherming. Lees hier verder over het Privacy beleid: https://vanilia.com/pages/info-contact#privacy 


6. KLACHTEN
 

6.1 Voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten betreft de winactie kunt u terecht bij klantenservice van Vanilia. Stuur een mail naar info@vanilia.com en de klantenservice zal zo spoedig mogelijk uw eventuele klachten in behandeling nemen.   

6.2 Voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten of opmerkingen betreft de vlucht en het verblijf in Londen kunt u terecht bij de klantenservice van Wigwam Travel. 

 

  ONTDEK THE CITYTRIP COLLECTIE

   

   Vanilia citytrip collectie shop

  Vanilia citytrip collectie shop now

   

  Laat je inspireren #yourvanilia