Maatregelen Corona virus


Het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers vindt Vanilia het allerbelangrijkst. We monitoren de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) van dag-tot-dag en volgen de (hygiëne) richtlijnen van de World Health Organization en het RIVM op. We nemen maatregelen om de risico’s zover mogelijk te beperken. Daarbij zullen we de service die je van ons gewend bent zoveel mogelijk waarborgen. 

 

Boutiques

Wij zijn open! We volgen strikt de richtlijnen van het RVIM en laten een select aantal klanten toe per boutique. Om dit te reguleren raden we je aan om een afspraak te maken. Onze style advisor staat dan op jouw gewenste tijdstip klaar voor een één-op-één stijladvies. Zo weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent.

De volgende voorzorgsmaatregels hebben we getroffen in onze boutiques:

 • De Vanilia Style Advisors zullen de gepaste afstand in acht nemen van minimaal 1,5 meter.
 • De Vanilia boutiques worden tijdens en na sluitingstijd extra gereinigd.
 • Ook verzoeken we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen met pinpas, creditcard of mobile pay. Contante betalingen worden alleen aangenomen via de toonbank.

Vanilia.com

  We verwelkomen en inspireren je graag in onze online store op vanilia.com en we doen er alles aan om jouw online bestelling te leveren zoals je van ons gewend bent. O.a. door verruiming van de bezorgtijden van onze vervoerder PostNL. Vanilia wil je graag de beste service bieden en daarom hebben we een aantal voorwaarden tijdelijk gewijzigd voor online bestellingen.

  Tijdelijk gewijzigde voorwaarden

  • Ons retourtermijn is voor aankopen vanaf 01-03-2020 verlengt voor een periode van 30 dagen.
  • Online bestellingen kunnen gratis geretourneerd worden in de boutiques. Dit geldt niet voor Sample Sale aankopen, deze kunnen alleen via PostNL geretourneerd worden. 
  • Ophalen in een boutique is tijdelijk niet mogelijk.
  • Heb je een online bestelling of een vermaakopdracht die nog opgehaald moet worden in één van onze boutiques en wil je deze liever laten bezorgen? Via onze Customer Service kan je deze gratis bij je thuis laten bezorgen.
  • We streven ernaar om je online bestelling binnen de normale levertijd te bezorgen, we vragen begrip voor het feit dat het tijdens deze periode iets langer kan duren dan je van ons gewend bent.
  • Het verwerken van retouren en het terugstorten van je aankoopbedrag kan mogelijk ook iets langer duren dan je van ons gewend bent.
  Wij willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen ook in deze tijd. Vanilia staat voor je klaar, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. 
   

  Team Vanilia

   

  Kijk voor de actuele openingstijden op onze website.

  Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Customer Service.

    Vanilia boutique Amsterdam van Baerlestraat