Maatregelen Corona virus


Het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers vindt Vanilia het allerbelangrijkst. We monitoren de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) van dag-tot-dag en volgen de (hygiëne) richtlijnen van de World Health Organization en het RIVM op. We nemen maatregelen om de risico’s zover mogelijk te beperken. Daarbij zullen we de service die je van ons gewend bent zoveel mogelijk waarborgen. 

 

Boutiques

Wij zijn open!

We volgen strikt de richtlijnen van het RVIM en reguleren het aantal bezoekers in onze boutiques.  Behoefte aan één-op-één styling advies en inspiratie? Maak dan een personal shopping afspraak!
Onze style advisor staat op jouw gewenste tijdstip klaar, we nemen je mee door de boutique en samen gaan jullie aan de slag voor een perfecte outfit.

voorzorgsmaatregelen

  Vanilia.com

   We verwelkomen en inspireren je graag in onze online store op vanilia.com. Vanilia wil je graag de beste service bieden en daarom hebben we een aantal voorwaarden tijdelijk gewijzigd voor online bestellingen.

   Levering

   We doen er deze periode alles aan om jouw online bestelling te leveren zoals je van ons gewend bent. O.a. door verruiming van de bezorgtijden van onze vervoerder PostNL. Bestellingen vanaf € 50,- worden in Nederland gratis bij je thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 5,95. 

   Bezorging
   Je kunt jouw bestelling op de volgende manieren laten bezorgen:

   • Jouw huisadres. een alternatief huisadres of het adres van een bedrijf
   • Haal je bestelling gratis op in één van onze boutiques. 3 tot 7 werkdagen.
   • PostNL afhaalpunt: kies uit meer dan 2.500 afhaalpunten. 

   Lees hier meer over levering & bezorging.

   Retourneren

   Je kunt online bestelde artikelen binnen 14 dagen vanaf het moment van levering aan ons retourneren. 

   Er zijn drie manieren om items te retourneren.

   1. Gratis in onze boutiques. 
   2. Via een PostNL Pakketpunt retourneren (de kosten zijn €5,95).
   3. Meegeven aan jouw PostNL-pakketbezorger (de kosten zijn €5,95).

   Lees hier meer over retourneren en ruilen.

   Overige gewijzigde voorwaarden

   • Heb je een online bestelling of een vermaakopdracht die nog opgehaald moet worden in één van onze boutiques en wil je deze liever laten bezorgen? Via onze Customer Service kan je deze gratis bij je thuis laten bezorgen.
   • Het verwerken van retouren en het terugstorten van je aankoopbedrag kan mogelijk ook iets langer duren dan je van ons gewend bent.
   Wij willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen ook in deze tijd. Vanilia staat voor je klaar, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. 
    

   Team Vanilia

    

   Kijk voor de actuele openingstijden op onze website.

   Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Customer Service.

     Video stijladvies