REPAIR SERVICE

Bij Vanilia zijn wij van mening dat je in jouw kledingstukken moet investeren. Kiezen voor minder maar betere items is het halve werk. We doen ons uiterste best om kwalitatieve producten te maken die lang meegaan en hun impact op het milieu te minimaliseren. De levensduur van kleding kun je maximaliseren door kleding goed te verzorgen en indien nodig te repareren. Dit vermindert de noodzaak om meer te kopen en is de meest effectieve manier om het verbruik te minimaliseren.

Onze professionele coupeurs en style advisors staan voor je klaar om jouw kledingstuk te repareren en je te voorzien van care tips.

 

FREE REPAIR SERVICE

 

In alle boutiques bieden we Repair Service aan om de levensduur van kleding te maximaliseren met goede zorg. Binnen 6 maanden na aankoop worden eenvoudige reparaties gratis uitgevoerd.


Voorwaarden Free Repair Service

  • Wil je de kleding wassen voordat je deze naar onze boutique brengt?
  • Neem het aankoopbewijs mee. Heb je de bon niet meer? Als je member bent kan kunnen onze medewerkers je aankoop terugvinden in ons systeem. 
  • Binnen 6 maanden na aankoop worden eenvoudige reparaties gratis uitgevoerd. (Dit geldt alleen voor reparaties, niet voor vermaak)
  • Vanilia items die je niet bij ons gekocht hebt maar in een andere winkel of op de sample sale, vallen buiten de garantie. Deze kunnen we wel voor je repareren tegen een kleine vergoeding.  
  • Niet alle kledingstukken van Vanilia kunnen gerepareerd worden.
  • Uitgesloten kledingstukken zijn: sokken, panty's, sieraden, schoenen, sjaals, handschoenen, haar-accessoires, riemen, tassen, zonnebrillen, underwear, body care, garment care en niet Vanilia items.

Uitgebreidere aanpassingen nemen een aantal werkdagen in beslag en kunnen niet direct uitgevoerd worden. De style advisor zal contact met je opnemen wanneer de reparatie gereed is.

In de boutiques met een in-house atelier helpt onze gespecialiseerde coupeur je in de meeste gevallen direct met eenvoudige aanpassingen. Op zoek naar een boutique of een in-house atelier? Klik hier voor een overzicht van alle boutiques.

 


 

SERVICES

 

Heb je een item langer dan 6 maanden geleden aangeschaft vragen wij een kleine vergoeding. Naast deze services zijn er talloze andere mogelijkheden. Vraag in de desbetreffende boutique naar alle mogelijkheden of wij helpen je graag via onze Customer Care. 

Mocht je een item niet perfect passen of voldoet het niet aan je wensen dan kunnen we deze voor je vermaken. Door kleding te vermaken naar jouw unieke pasvorm zit je kleding niet alleen prettiger, je zult merken dat je het vaker met plezier aantrekt! Lees hier alles over onze Tailoring Service. 

Repair services
Knoop aanzetten €1,00
Lusjes vastzetten €1,00
Nieuwe drukker €1,00
Naad los €4,00
Blindzomen €6,00
Nieuwe rits €12,95

 

 Heb je nog vragen over onze Repair Service en de mogelijkheden hiervan? Ons Customer Care-team staat voor je klaar.

Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier.

 

GARMENT CARE


Bekijk hieronder onze garment care producten om je kleding te onderhouden en klik hier voor eenvoudige Fabric & care tips en trucs.
 

 

Lint remover

 

 

Steamer

 

 

 

THERE IS MORE TO EXPLORE

 

TAILORING SERVICE


Onze style advisors zijn opgeleid om je Vanilia kledingstuk indien nodig op jouw unieke pasvorm af te stemmen. In de boutiques met een in-house atelier helpt onze gespecialiseerde coupeuse je in de meeste gevallen direct met eenvoudige aanpassingen.

 

ENJOY OUR BOUTIQUES


Onze style advisors helpen en adviseren je graag met het juiste advies, de perfecte pasvorm en ultiem comfort. Kom langs in één van onze 19 boutiques en laat je inspireren door onze nieuwste collecties en services.