REPAIR SERVICE

Bij Vanilia zijn wij van mening dat je in jouw kledingstukken moet investeren. We doen ons uiterste best om kwalitatieve producten te maken die lang meegaan en hun impact op het milieu minimaliseren. De levensduur van kleding kun je maximaliseren door kleding goed te verzorgen en indien nodig te repareren. Dit vermindert de noodzaak om meer te kopen en is de meest effectieve manier om het milieu minder te belasten.

In onze boutiques en in de in-house ateliers staan we voor je klaar om jouw kledingstuk te repareren, indien nodig te vermaken en we geven je graag onderhoudstips.

 

FREE REPAIR SERVICE

 

In alle boutiques bieden we Repair Service aan om de levensduur van kleding te maximaliseren met goede zorg. In de boutiques met een in-house atelier helpt onze gespecialiseerde coupeur je in de meeste gevallen direct met eenvoudige aanpassingen. 

Binnen 6 maanden na aankoop worden eenvoudige reparaties zoals een knoop aanzetten gratis uitgevoerd. Uitgebreidere aanpassingen nemen een aantal werkdagen in beslag en kunnen niet altijd direct uitgevoerd worden. De style advisor zal contact met je opnemen wanneer de reparatie gereed is. Heb je een item langer dan 6 maanden geleden aangeschaft vragen wij een kleine vergoeding.


Voorwaarden Free Repair Service

 

  • Binnen 6 maanden na aankoop worden eenvoudige reparaties gratis uitgevoerd. Dit geldt alleen voor reparaties, niet voor vermaak.
  • Gelieve de kleding wassen, voordat je deze naar onze boutique brengt.
  • Neem het aankoopbewijs mee. Heb je de bon niet meer? Als je member bent kan kunnen onze medewerkers je aankoop terugvinden in ons systeem.
  • De repair service is alleen van toepassing op Vanilia kledingstukken. 
  • Uitgesloten kledingstukken zijn: sokken, panty's, sieraden, schoenen, sjaals, handschoenen, haar-accessoires, riemen, tassen, zonnebrillen, underwear, body care en garment care.
Repair Service Vanilia

 


Repair services

 

REPAIR SERVICE

 

Heb je een item langer dan 6 maanden geleden aangeschaft vragen wij een kleine vergoeding. Naast deze services zijn er talloze andere mogelijkheden. Vraag in de desbetreffende boutique naar alle mogelijkheden of wij helpen je graag via onze Customer Care.
 

Repair services

Knoop aanzetten €1,00
Lusjes vastzetten €1,00
Nieuwe drukker €1,00
Naad los €4,00
Blindzomen €6,00
Nieuwe rits €12,95

 

Mocht je een item niet perfect passen of voldoet het niet aan je wensen dan kunnen we deze voor je vermaken. Door kleding te vermaken naar jouw unieke figuur zit je kleding niet alleen prettiger, je zult merken dat je het vaker met plezier aantrekt.

 

Heb je nog vragen over onze Repair Service en de mogelijkheden hiervan? Ons Customer Care-team staat voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier. 

 

GARMENT CARE

 

 

 Vanilia Tutorials