Size Guide

MAATTABEL


De onderstaande tabel helpt je bij het vinden van de juiste maat*. 

Maattabel vanilia dames

 

*Val je tussen twee maten in? Kies dan de grotere maat voor een ruimere pasvorm en een kleinere maat voor een meer aangesloten pasvorm.

 

ZO MEET JE JEZELF


Wij vertellen je graag hoe je precies je borst-, taille- en heupomvang moet opmeten voor het bepalen van de juiste maat.


size guide vanilia

 

1. Borst
De omtrek van de borst kan gemeten worden over het 'volste' gedeelte van de borst. Wikkel het meetlint vanaf de rug, onder de oksels door over het volste punt van de borst. Zorg ervoor dat je het meetlint niet te strak aantrekt en deze geheel horizontaal is. 

2. Taille
De omtrek van de taille meet je op het smalste punt van de taille. Wikkel het meetlint vanaf de rug om de smalste punt van de taille. Zorg ervoor dat je het meetlint niet te strak aantrekt en deze geheel horizontaal is. 

3. Heup
De omtrek van de heupen wordt gemeten op het breedste punt van de heup. Zet je voeten naast elkaar en wikkel het meetlint over de billen naar voren, langs het breedste punt van de heup. Zorg ervoor dat je het meetlint niet te strak aantrekt en deze geheel horizontaal is.

 CONVERTED SIZE CHART


De onderstaande tabel vergelijkt de maten van Vanilia met de kledingmaten van andere landen.

Maattabel vanilia dames
Online style advice

ONLINE STYLE ADVICE
WhatsApp of Chat met ons voor
advies of andere vragen zoals hoe
een item valt of welke maat jou
het beste past.