DE INZAMELINGSACTIE IS AFGELOPEN

 Dank je wel voor je alle jurken! Je kunt je jurk niet meer bij ons inleveren maar deze zijn altijd welkom bij één van de inzamelingspunten van het Leger des Heils. 
De € 10,- giftcard die je na donatie van je jurk ontvangen hebt is nog te besteden tot en met 31 december 2020.
Wil je op de hoogte blijven van onze acties en profiteren van speciale kortingen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

reshare x vanilia

Het welzijn voor naasten en de zorg voor het milieu zijn de belangrijkste drijfveren van het werk van het Leger des Heils. Vanilia deelt deze waarden en daarom zijn we een samenwerking aangegaan. Wij zijn trots op deze samenwerking en jij kunt meedoen! 

Met de feestdagen op komst is bij de ReShare stores veel vraag naar jurken. Heb jij een Vanilia jurk die je niet meer draagt? Lever deze dan voor 14 december bij ons in en geef je jurk een tweede leven. Als dank ontvang je een giftcard van €10,- die je mag de hele maand december kan besteden op een nieuw item uit onze collectie. 


 

 

HOE WERKT HET?

  

Vanilia boutiques

DRAAG JIJ JE VANILIA JURK NIET MEER?


Ruim je kast eens op, heb jij een
Vanilia jurk die je niet meer draagt?
Lever deze dan voor 14 december
bij ons in en geef
je jurk een tweede leven.
Vanilia boutiques

LEVER DEZE IN BIJ VANILIA


Je kunt je jurk afgeven tot 14 december
in één van onze boutiques. Wil of kun je
niet langskomen? Klik hier voor een
 retouroptie per post. 

Vanilia boutiques

ONTVANG €10,- SHOPTEGOED


Na ontvangst van je jurk ontvang
je een giftcard van € 10,-. Deze kun
je de hele maand december
zowel in onze boutique als online
besteden. Of geef deze cadeau.
Vanilia boutiques

DRAAG BIJ AAN HET GOEDE DOEL


Wij leveren alle ingezamelde jurkjes persoonlijk
af bij het Leger Des Heils, waarna deze verkocht
worden in één van de ReShare Stores. De
opbrengst komt 100% terecht bij de stichting.

 

 

Het Leger des Heils verzamelt al meer dan 100 jaar gebruikte kleding in onder de naam ReShare; opnieuw delen. 100% van de opbrengst wordt besteed aan hulpverlening van het Leger des Heils. Dat zorgt niet alleen voor blije mensen, maar draagt ook bij aan een gezond milieu. Zo wordt er minder kleding geproduceerd, maar ook minder kleding vernietigd. ReShare creëert veel banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij gaan aan de slag met inzameling en sortering van textiel en ze werken in de ReShare stores. Daar verkoopt het Leger des Heils tweehandskleding voor een kleine prijs.

Meer informatie over de stichting? Bekijk hier de website.VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik mee doen?

Kom langs in één van onze boutiques en lever je oude Vanilia jurk in. Kun of wil je niet langskomen? Klik dan hier voor het retourformulier en antwoordnummer om je donatie op onze kosten per post naar ons toe te sturen. 

Hoe kom ik in aanmerking voor de €10,- giftcard?

Bij inlevering van een Vanilia jurk ontvang je eenmalig een speciale giftcard t.w.v. € 10,-. Per persoon verstrekken we één giftcard, ook bij inlevering van meerdere jurken. Per aankoop kan er ook maar één giftcard verzilverd worden.

Moet ik een aankoop doen bij Vanilia om mee te doen?

Nee, je hoeft geen aankoop te doen bij Vanilia om mee te kunnen doen. Je mag ook een Vanilia jurk doneren zonder een nieuwe aankoop te doen.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Je kunt tot en met 14 december je jurk bij ons inleveren zodat klanten van de ReShare store daar voor de feestdagen een nieuwe outfit kunnen aanschaffen. 

Kan ik ook andere kleding inleveren?

Wij nemen alleen Vanilia kleding in ontvangst. Kleding van andere merken kun je inleveren bij één van de andere inzamelpunten van het Leger des Heils. We vragen je om alleen schone, onbeschadigde jurken bij ons in te leveren, die nog draagbaar zijn. 

Moet het een jurk zijn? Ik heb nog een oude broek.

Met de feestdagen op komst heeft het Leger des Heils vooral behoefte aan jurken. Uiteraard mag je altijd andere Vanilia kledingstukken bij ons inleveren voor dit goede doel. De actie met het shoptegoed is echter alleen geldig op de jurken categorie. Wellicht dat we deze actie in de toekomst herhalen met andere productcategorieën. 

Ik heb reeds iets gekocht dat ik wil retourneren, mag ik mijn donatie hierbij doen?

Dit mag, je donatie kan gewoon in dezelfde doos verstuurd worden maar let op dat je het speciale Leger des Heils retourformulier aan je jurkje bevestigd zodat deze niet in onze normale retourstroom komt. Download hier je retourformulier.

Wat doet het Leger des Heils met mijn jurk? Komt dit echt goed terecht? 

De ingezamelde jurken worden verkocht in de ReShare Stores. De opbrengst komt volledig ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils. Ook helpen ze met de kledinginzameling meer dan 300 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Bekijk hier de video die het Leger des Heils hierover gemaakt heeft. 

Hoelang is de speciale giftcard van Vanilia geldig?

De Vanilia giftcard die je in ruil voor je jurk ontvangt is geldig t/m 31 december 2020. Te besteden in onze boutiques, of online op onze website*.  Het shoptegoed kan niet worden besteed in de Vanilia Bijenkorf shops. * m.u.v. giftcards.

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?

Bekijk hier alle voorwaarden.

Heb je een vraag over deze actie?

Indien je een vraag hebt over deze samenwerking met het Leger Des Heils,  staat ons Customer Care-team voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier. Of neem voor vragen over de Reshare stores contact op met het Leger Des Heils