VANILIA

CONSIDERING ALL

Van stiksel tot versnijding en van pasvorm tot aan het kleinste detail: wij maken hoogwaardige stukken met aandacht voor elke stap.

Je kunt het niet bedenken, of wij hebben erover nagedacht. Dat we patronen maken waar jij het beste in uitkomt. Dat onze designs je in je kracht zetten. Dat we een lage impact hebben op onze omgeving. Dat hoogwaardige afwerkingen je speciaal laten voelen. Dat je onze stukken jarenlang kunt blijven dragen. Dat we details toevoegen die je blijven verrassen.

VANILIA

VANILIA CONSIDERS IT ALL FOR YOU

De vakmensen die onze collecties tot stand brengen, bezitten als geen ander de kunst van het opmerken. Ze nemen tijdens, voor en na het productieproces alles in overweging om jouw verwachtingen te overtreffen.

Zo zetten onze designers alles op alles om 10 hoogwaardige collecties per jaar te ontwerpen, vinden onze coupeuses in het sample-atelier dagelijks de perfecte harmonie tussen stof en pasvorm, maakt onze patronenafdeling keer op keer snits die jou in je kracht zetten en worden in ons in-house testlab wekelijks 20 tot 25 stoffen getest op kwaliteit, pillen en slijtvastheid.

Considering...

'In ons in-house testlab stellen we alles op de proef. Kleur na kleur. Stof na stof. Beweging na beweging. Met minder nemen we geen genoegen.'

VANILIA