VANILIA

JOUW VAKMENSEN IN ONS VAKMANSCHAP

Accentueer de kracht van vrouwen in hun rol met onze tijdloze professionele styles.
Wij weten als geen ander welke invloed kleding kan hebben op een vakkundige uitstraling. Een stijlvolle look op de werkvloer brengt meer dan representativiteit; het kan je professionals een boost van zelfvertrouwen en gevoel van deskundigheid geven. Met onze Corporate service helpen we de vrouwen uit jouw team om een professionele garderobe van kwalitatieve, comfortabele en passende items samen te stellen. Gemaakt om lang mee te gaan. 

Neem contact op
VANILIA

Wij staan klaar om samen met de professionals in jullie bedrijf een representatieve uitstraling te creëren die naadloos aansluit bij jullie identiteit. Of het nu gaat om individuele stijladviezen of om styling sessies met het hele team, wij zorgen ervoor dat iedereen zich op haar best voelt. Met Vanilia straalt jouw team professionaliteit en zelfvertrouwen uit.

Neem contact op
VANILIA
CORPORATE STYLING -

BUILD YOUR PROFESSIONAL WARDROBE

Een goede professionele outfit kan het zelfvertrouwen, de mindset en de productiviteit van jouw team verhogen. Maak een afspraak met onze deskundige Style Advisor en geef jouw werknemers de kans om van top tot teen gekleed te worden in tijdloze en kwalitatieve items die perfect passen bij hun unieke stijl.

Neem contact op
VANILIA
TEAM ATTIRE -

TAILOR MADE CORPORATE DRESSING

Een professionele en uniforme uitstraling voor je team begint bij ons. Onze Style Advisors kleden jouw team in onze bestaande collectie, of bedenken een op-maat-gemaakte oplossing. Items die niet alleen lang meegaan, maar ook representatief zijn voor jullie bedrijf.

Neem contact op
VANILIA