Terug
VANILIA
FROM A TO B

Onze tijdloze items zijn perfect voor naar je werk - of voor ieder ander moment. Draag ze nu, of draag ze later. Een ding is zeker, je beweegt moeiteloos in stijl van moment naar moment: from mails to museum, from deals to dinner. 

FROM BUSINESS TO BAR

Met deze tijdloze midi-rok kun je in een keer door, van business meeting naar de bar. Kies voor een grafische polo voor een dag naar kantoor – of combineer de rok met een wrap top voor een meer chique look. Maak de look compleet met een slingback en een bijpassende tas.

FROM COFFEE TO CONFERENCE

Onze lichte linnen pantalon vormt de perfecte basis voor ieder moment. De natuurlijke uitstraling van het linnen matcht perfect met de soepel vallende satijnen blouse voor een ongedwongen look. Of combineer onze lichte linnen broek met de bijpassende blazer voor een elegante conference look met moderne twist.

FROM DEALS TO DINNER

Onze klassieke krijtstreep blazer is ideaal voor op het werk, maar laat zich zeker niet beperken tot kantooruren. Draag deze met een bijpassende broek en gilet voor overdag en combineer de blazer het met een lange, soepele wikkeljurk om een ​​entree te maken tijdens het diner.

FROM MAILS TO MUSEUM

Onze grafische broek met een ausbrenner kwaliteit doet zijn werk van 9 tot 5, en nog lang daarna. Combineer deze met een vrouwelijke V-hals blouse voor een casual en krachtige look. Of maak van deze broek een kunstzinnig two-piece, samen met de bijpassende wrap top.