vanilia verzorg je kleding
VERZORG JE KLEDING

Bij Vanilia vinden we dat je in je kledingstukken moet investeren. We doen ons uiterste best om kwalitatieve producten te maken die lang meegaan en een minimale impact hebben op het milieu. Wanneer jij je kleding daarnaast ook nog eens goed verzorgt, kun je de levensduur maximaliseren en heb je dus zo lang mogelijk plezier van je Vanilia-items. 

VANILIA
ZO VERZORG JE JE KLEDING

01. WASSEN  

Nadat je je item gedragen hebt, is wassen niet altijd meteen nodig. De kwaliteit blijft langer mooi wanneer je het op een haakje laat luchten. Kan het toch een was gebruiken? Lees dan altijd goed wat er op het wasetiket over het materiaal geschreven staat. Door het op de juiste manier te wassen heb je er langer plezier van. Bij Vanilia zijn bijzondere materialen voorzien van een hangtag waarop extra informatie te vinden is.  


02. STOMEN

Door je kleding te stomen fris je, je items snel op zonder dat de kwaliteit van je kleding hierdoor minder wordt. In een handomdraai is je item weer kreukvrij en spring je er zo in. Let wel op: niet alle stoffen zijn geschikt om te stomen. Lees ook hierbij altijd het wasetiket.  


03. HAALTJES TERUGHALEN

Bijvoorbeeld met je sieraden blijven hangen aan je trui? Met deze wondernaald kan iedereen zelf zijn kleding repareren en vervelende haaltjes laten verdwijnen. Let wel op: niet alle materialen zijn geschikt voor deze naald, dus lees voor het gebruik hoe je deze naald op de juiste manier gebruikt.  

 

04. ONTPILLLEN

Sommige stoffen kunnen door het dragen gaan pillen. Geen zorgen. Door een anti-pil apparaatje te gebruiken verwijder je alle pluisjes en ziet deze er weer als nieuw uit. 

SHOP DEZE HANDIGE ITEMS
Steamery Stoomapparaat cirrus no.3
Steamery Stoomapparaat cirrus no.3

€170.00

WIST JE DAT?

- Koud water bloedvlekken uit je items kan laten verdwijnen. 

- Het is handig om vlekkenmiddel op de zoom of aan de binnenkant van je item te testen voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.  

- Een beetje azijn bij een zwarte was ervoor zorgt dat deze mooi zwart blijft.  

STOF EN VERZORGING

Wil je meer weten over bijvoorbeeld katoen of viscose en hoe je dit het beste kunt wassen en opbergen? We vertellen je graag per materiaal aan de hand van onze verzorgingstips hoe je jouw items zo lang mogelijk in goede conditie kunt houden.

LEES MEER

Heb je nog vragen of kom je er met bovenstaande tips en tools zelf niet uit? Kom dan langs bij een van onze boutiques en neem je item mee.