VANILIA
ONS SAMPLE-ATELIER

Onder het dak van De Adelaar bevindt zich ook ons eigen sample-atelier. Hier komen schetsen en ideeën tot leven en ratelen de naaimachines net zo lang, totdat het ideale item tot leven gekomen is.  


Ontwerpen ontstaan vanuit inspiratie en ideeën van onze designers. Samen met de schetsen, patronen en materialen gaan onze coupeurs van ons sample-atelier aan de slag. Past de valling van de stof bij de pasvorm die de designers voor ogen hebben? En voldoet het item aan de juiste kwaliteit en het gewenste comfort? In ons sample-atelier komt het allemaal samen.

VANILIA

Tot in de kleinste details zorgen onze coupeurs voor een mooie afwerking en wordt ieder stuk van binnen en van buiten nagelopen. Als het nodig is, worden er keuzes gemaakt en aanpassingen doorgevoerd om zo tot het mooiste resultaat te komen.   


Wanneer een item af lijkt te zijn, gaat het naar de doorpas. Hier zorgen we ervoor dat de pasvorm goed op het lichaam valt en worden de laatste puntjes op de i gezet. Alles, zodat jij als klant je goed kunt voelen. Wij begrijpen dat wanneer jij je goed voelt – je dat ook uit kunt stralen.