VANILIA
REPARATIESERVICE

Door je kleding goed te verzorgen en wanneer nodig te repareren, ben je al duurzaam bezig. Hiermee maximaliseer je de levensduur van je items en verminder je de noodzaak om meer kleding te kopen. Een van onze manieren om het milieu minder te belasten.


Voor jou en de wereld om je heen doen we onze uiterste best om kwalitatieve kledingstukken de ontwikkelen. Ontstaat er onverhoopt toch een keer een defect in een van je items?
Dan staan we in onze boutiques voor je klaar om jouw kledingstuk in de meeste gevallen kosteloos te repareren. Natuurlijk geven we ook graag verzorgingstips.

HOE HET WERKT

Een Vanilia-kledingstuk met een haaltje, een losse knoop of een ander defect? Wij bieden in alle boutiques een kosteloze reparatieservice aan.

- Eenvoudige reparaties worden binnen de garantietermijn van 6 maanden kosteloos uitgevoerd. Dit geldt alléén voor reparaties, niet voor vermaak.

- De style advisor in de boutique beoordeelt of het kledingstuk gerepareerd kan worden binnen de kosteloze reparatieservice.

- In de boutiques met een eigen atelier worden eenvoudige reparaties in de meeste gevallen direct uitgevoerd.

- Was je kleding voordat je het meeneemt naar onze boutique.

- De reparatieservice is alleen van toepassing op Vanilia-kledingstukken.

- Uitgesloten kledingstukken zijn: sokken, panty's, sieraden, schoenen, sjaals, handschoenen, haar-accessoires, riemen, tassen, zonnebrillen, ondergoed, bodycare en garment care.

- Houd er rekening mee dat uitgebreidere reparaties mogelijk een aantal werkdagen in beslag nemen. De style advisor zal per mail contact met je opnemen wanneer de reparatie gereed is.

- Wil je een kledingstuk laten repareren? Kom langs in onze boutiques of neem contact op met onze klantenservice.

BOUTIQUE IN DE BUURT
BOUTIQUES MET EEN ATELIER

Hoewel je in alle boutiques terecht kunt voor onze reparatie service, hebben we ook boutiques met een eigen atelier. Hier helpen onze gespecialiseerde coupeur je in de meeste gevallen direct met eenvoudige aanpassingen. Onderstaande boutiques beschikken over een atelier:

Amsterdam (Utrechtsestraat), Den Haag, HaarIem, Hoorn, Maastricht, Utrecht, Den Bosch, Bergen, Rotterdam (Meent).


Naast deze service zijn er talloze andere mogelijkheden. Laat je Vanilia kledingstuk vermaken door onze gespecialiseerde coupeuses voor de perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort.

Ontdek onze maatwerk service

Heb je nog vragen over onze reparatie service en de mogelijkheden hiervan? Ons team van de klantenservice staat voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier.