Vanilia Membership

Vanilia membership

WELKOM BIJ EEN NIEUW MEMBERSHIP


Dit zijn een aantal voordelen van ons gratis membership:

Snellere checkout 
Alles op een plek onder Mijn Account
Eerder toegang tot sale
Ontdek aanbiedingen en kortingen!

 

HOE WERKT HET?


Het Vanilia Membership is een digitaal membership op vanilia.com waarbij je punten spaart bij iedere aankoop. Ontvang vouchers, privileges op alle sale-items en ontvang exclusieve events en aanbiedingen. Het membership is natuurlijk gratis!

Vanilia member
1. Hoe meldt ik mij aan?
Word gratis member door een account aan te maken op vanilia.com of in een van de boutiques. Je bent dan automatisch member.

Spaar punten bij Vanilia
2. Spaar punten.
Spaar punten door te shoppen. Voor elke 1.000 punten ontvang je een voucher die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop! 

Vanilia vouchers
3. Voucher inwisselen.
Log in met je persoonlijke account tijdens het online shoppen. De voucher staat klaar in de checkout, kopieer de code en vul deze in. Je korting wordt automatisch verrekend. In de boutiques hoef je alleen jouw emailadres door te geven of je logt in met je smartphone op vanilia.com en toont je membercard aan de kassa.

Word een Vanilia Plus Member
4. Word een Plus Member!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief bij het aanmaken van je account om nog meer uit je membership te halen! Krijg een cadeau op je verjaardag, doe mee met onze membergift actie en krijg unieke toegang tot speciale collecties/events. 

word gratis member

Ontdek exclusieve voordelen met het Vanilia Membership
 

 

Q&A

Uitleg over het membership vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Ons Customer Care-team staat voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31(0)6 3778 8674 of mail ons via het contactformulier.

Hoe kan ik punten sparen?

Je spaart punten bij iedere aankoop zowel online als in de boutiques. Je gespaarde punten zijn zichtbaar in je online membership account op vanilia.com en worden direct bijgewerkt. Voor elke €1,- ontvang je 3 punten. Als je online shopt spaar je automatisch punten wanneer je bent ingelogd met jouw account. Shop je in een van onze boutiques? Dan kun je je digitale Membercard laten zien bij de kassa.

Wanneer ontvang ik een voucher?

Bij 1.000 gespaarde punten ontvang je een voucher t.w.v. €10,- (na de retourtermijn van je laatste aankoop).

Waar kan ik mijn vouchers vinden?

De vouchers kun je vinden in jouw online membership account. Klik hier om in te loggen. 

Hoe verzilver ik een voucher?

Je kunt bij Vanilia geen punten inwisselen, maar alleen vouchers. Membervouchers kunnen zowel in de boutiques als online besteed worden. Indien je in de boutique shopt, kun je jouw Membervoucher besteden door je digitale Membercard te tonen bij de kassa. In de online shop kun je je voucher of tegoed vinden in je account. Kopieer de kortingscode en voer deze in bij de checkout, je korting wordt automatisch verrekend. Bij retourneren worden eventuele Membervouchers geheractiveerd en aan het gebruikte e-mailadres gekoppeld. 

Waar kan ik mijn puntensaldo inzien?

Het actuele puntensaldo kun je vinden in jouw online account. Klik hier om in te loggen. 

Hoe log ik in op mijn account?

Met je geregistreerde e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Klik hier om in te loggen.

Twijfel je over welk e-mailadres is geregistreerd bij Vanilia? Neem dan contact op met ons Customer-Care team. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31(0)6 3778 8674 of mail ons via het contactformulier.

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Je punten zijn altijd geldig. Bij 1.000 gespaarde punten ontvang je een voucher t.w.v. €10,- (na de retourtermijn van je laatste aankoop). De member voucher is 12 maanden geldig na uitgifte.

Hoe lang is een voucher geldig?

De member voucher is 12 maanden geldig na uitgifte.

Ik ben member maar ontvang geen cadeau op mijn verjaardag?

Word een Plus Member en schrijf je in voor de nieuwsbrief om nog meer uit je membership te halen! Krijg een cadeau op je verjaardag, doe mee met onze membergift actie en krijg unieke toegang tot speciale collecties/events. Vink bij het aanmaken van een online account het vakje 'ook de nieuwsbrief ontvangen' aan of als je al een bestaande member bent bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31(0)6 3778 8674 of mail ons via het contactformulier ons Customer Care-team zal dit in orde maken.

Hoe zeg ik mijn membership op?

Je kunt contact opnemen met ons Customer Care-team om je membership op te zeggen. Helaas komen dan wel je eventueel gespaarde punten en vouchers te vervallen. Daarnaast kunnen wij je ook niet meer informeren over jouw aankopen. Denk hierbij aan service, factuur, quality care etc. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31(0)6 3778 8674 of mail ons via het contactformulier. 

 

 

OVER HET VANILIA MEMBERSHIP

Het Vanilia Membership is een gratis digitaal membership op vanilia.com waarbij je punten spaart bij iedere aankoop. Ontvang vouchers om te shoppen en schrijf je in voor de nieuwsbrief om exclusieve events/collecties, aanbiedingen en een cadeau op je verjaardag te ontvangen!