Vanilia Membership

Vanilia membership

VANILIA MEMBERSHIP

Het Vanilia Membership is een gratis membership met exclusieve voordelen.

Spaar punten bij iedere aankoop en ontvang vouchers. Reken sneller af in de checkout en krijg een overzicht van alle aankopen, punten en favorieten terug in jouw digitale account. Ontvang nog meer voordelen en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor extra vouchers, exclusieve toegang tot events en updates van Vanilia! Het membership is natuurlijk gratis. Vanilia member 1. Hoe meld ik mij aan?

Word gratis member door een account aan te maken op vanilia.com of in een van de boutiques. Je bent dan automatisch member en je digitale membercard is te vinden in je online account.


Spaar punten bij Vanilia  2. Spaar punten.

Spaar punten door te shoppen. Als je online shopt spaar je automatisch punten bij je aankoop wanneer je bent ingelogd met het e-mailadres waarmee je Membership is geregistreerd. Shop je in een van onze boutiques? Dan kun je, je gegevens tonen aan de style advisor zoals je naam, e-mailadres/postcode, of log in met je smartphone op vanilia.com en toon je membercard. Voor elke €1,- ontvang je 3 punten. Bij 1.000 punten ontvang je per mail een voucher van € 10,- die verzilverd kan worden op jouw volgende Vanilia aankoop! Bekijk hier hoe je makkelijk je membercard op je smartphone zet.


Vanilia vouchers  3. Voucher inwisselen.

Log in met je persoonlijke account tijdens het online shoppen. De voucher staat klaar in de checkout en de korting wordt automatisch verrekend. Toon je gegevens aan de style advisor in de boutique of log in met je smartphone op vanilia.com en je toont op deze manier je membercard aan de kassa.

Word een Vanilia Plus Member  4. Ontvang nog meer voordelen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg ervoor dat je extra vouchers, exclusieve toegang tot events en updates van Vanilia ontvangt! Wil je ook een verrassing op je verjaardag? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en je geboortedatum in te vullen tijdens het aanmaken van een account.

 

 

 

Exclusieve voordelen
 
 

Q&A


Uitleg over het membership vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Ons Customer Care-team staat voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier.

Hoe kan ik punten sparen?

Je spaart punten bij iedere aankoop zowel online als in de boutiques. Je gespaarde punten zijn zichtbaar in je online membership account op vanilia.com en worden direct bijgewerkt. Voor elke €1,- ontvang je 3 punten. Als je online shopt spaar je automatisch punten wanneer je bent ingelogd met jouw account. Shop je in een van onze boutiques? Dan kun je je digitale Membercard laten zien bij de kassa.

Wanneer ontvang ik een voucher?

Bij 1.000 gespaarde punten ontvang je per mail een voucher t.w.v. €10,- (na de retourtermijn van je laatste aankoop).

Waar kan ik mijn vouchers vinden?

De vouchers kun je vinden in jouw online membership account. Klik hier om in te loggen. 
 

Hoe installeer ik mijn digitale Membercard op mijn smartphone?

Open www.vanilia.com op je smartphone en login met het e-mailadres waarmee je Membership is geregistreerd. 

Voor Iphone klik op het icoontje van het vierkantje met de pijl (deel-icoon) en kies voor 'Zet op beginscherm' en klik op 'Voeg toe'. Vanilia is nu toegevoegd aan je startscherm.
Voor Android klik op het menu icoon en klik op 'toevoegen aan startscherm', kies voor 'Toevoegen' en klik op 'Voeg toe'. Vanilia is nu toegevoegd aan je startscherm.

Vanaf nu kun je via je smartphone bij jouw digitale membercard, persoonlijke gegevens, actuele puntensaldo, beschikbare vouchers en ordergeschiedenis. Plus je kunt gemakkelijk je digitale Membercard laten scannen aan de kassa in de boutiques.

Let op! I.v.m. veiligheidsredenen kan de site je automatisch uitloggen. Log je opnieuw in kun je natuurlijk weer bij al jouw gegevens.

Hoe verzilver ik een voucher?

Je kunt bij Vanilia geen punten inwisselen, maar alleen vouchers. Membervouchers kunnen zowel in de boutiques als online besteed worden. Indien je in een boutique shopt, kun je jouw Membervoucher besteden door je digitale Membercard te tonen bij de kassa. Online staat je voucher of je tegoed klaar in je account. Selecteer de voucher in de checkout en de korting wordt automatisch verrekend. Bij retourneren worden eventuele Membervouchers geheractiveerd en aan het gebruikte e-mailadres gekoppeld. 

Waar kan ik mijn puntensaldo inzien?

Het actuele puntensaldo kun je vinden in jouw online account. Klik hier om in te loggen. 

Hoe log ik in op mijn account?

Met je geregistreerde e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Klik hier om in te loggen.

Twijfel je over welk e-mailadres is geregistreerd bij Vanilia? Neem dan contact op met ons Customer-Care team. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier.

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Je punten zijn altijd geldig. Bij 1.000 gespaarde punten ontvang je een voucher t.w.v. €10,- (na de retourtermijn van je laatste aankoop). De membervoucher is 12 maanden geldig na uitgifte.

Hoe lang is een voucher geldig?

De member voucher is 12 maanden geldig na uitgifte.

Ik ben member maar ontvang geen cadeau op mijn verjaardag?

Als je, je inschrijft voor de Vanilia nieuwsbrief ontvang je extra vouchers, een cadeau op je verjaardag, exclusieve toegang tot events en updates van Vanilia! Je kunt contact opnemen met ons Customer Care-team om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Let op! Vergeet niet je geboortedatum door te geven en de bevestiging dat je, je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Per e-mail kunnen wij je op de hoogte brengen en je verassen! 

Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier. 

Hoe zeg ik mijn Vanilia Membership op?

Je kunt contact opnemen met ons Customer Care-team om je membership op te zeggen. 

Let op! Indien je, je Membership opzegt komen eventueel gespaarde punten en vouchers te vervallen. Daarnaast kunnen wij je ook niet meer informeren over jouw aankopen, exclusieve acties en een cadeautje op je verjaardag.

Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier. 

 

Word member