Vanilia Productie-atelier in Turkije

VANILIA

PRODUCTIE-ATELIERTerwijl het proces van design, patroon, styling, doorpas tot aan het testen van materialen plaatsvindt vanuit ons servicekantoor in Nederland produceren wij ruim 90% van de collecties in ons productie-atelier in het Turkse Cappadocië. Een gebied dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Als één van de weinigen in de mode-industrie beschikken wij over een eigen productie-atelier waaraan wij onze ontwerpen kunnen overhandigen. Op deze manier hebben wij volledige transparantie en toezicht op het gehele maakproces.


Productie van collectie  
productie

 

Al ruim 25 jaar wordt onze kleding met zorg door vakmensen met een passie voor ambacht vervaardigd. We hebben de meest moderne machines om onze kleding innovatief en zo duurzaam mogelijk te produceren. Uniek aan deze werkwijze is dat wij als één van de weinigen in de textielindustrie onze productie in eigen beheer hebben. Zo hebben we controle over goede en veilige werkomstandigheden van onze collega's. Vanaf nu liggen er zonnepanelen op het dak van ons productie-atelier, zo zetten we steeds meer stappen naar een nog duurzamere bedrijfsvoering.

 

naaimachine zwart wit

 

Vanilia productie-atelier in Turkije

Wij werken met de modernste machines 

Warme maaltijden voor onze collega's

 


 
vanilia cares

 

Wij hechten veel waarde aan goede sociale werkomstandigheden en zijn constant op zoek naar manieren om de kwaliteit te verbeteren. Onze collega's worden thuis opgehaald en gebracht naar het atelier. Wekelijks is er een dokter aanwezig en een dagelijkse warme lunch is niet meer dan normaal. We vinden het belangrijk dat onze betrokken collega’s beloond worden voor hun werk.

 
atelier dichtbij

 

Doordat ons productie-atelier in het Turkse Cappadocië gevestigd is, verkleinen we de transport afstand van de collecties tot aan onze boutiques in Nederland.

 

Omgeving van productie atelier

Cappadocië Turkije Unesco Heritage

 

SHARE THIS STORY