VANILIA
HOE WIJ WERKEN

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. En dat voel je. Sinds het ontstaan van ons merk staan we met beide benen op de grond en staat Nederlandse nuchterheid centraal. Niet alleen in onze mentaliteit, maar ook in hoe we te werk gaan. Een samensmelting van comfortabele functionaliteit en moderne luxe is in ieder ontwerp terug te vinden.

VANILIA

We zien de impact die onze industrie op het milieu heeft – dus wij doen het graag anders. Zo produceren we bijvoorbeeld in kleine hoeveelheden. Dat zorgt op de eerste plaats voor minder verspilling en daarnaast ook voor exclusiviteit. We zijn ook altijd opzoek naar duurzamere stoffen en manieren van produceren. Daarmee maken onze designers de mooiste collecties waarbij de oorsprong in ieder vezel voelbaar is. Hierbij laten ze zich inspireren door de wereld om zich heen, of vinden ze onze favorieten opnieuw uit. Ook begrijpen wij dat iedere vrouw uniek is. Daarom vinden we het logisch dat elk item anders valt. Om onze kledingstukken op ieder lichaam perfect te laten passen, bieden we onze maatwerkservice aan. Zo kunnen wij tot in de allerlaatste steek, jou in al je wensen voorzien. En zélfs wanneer je items op den duur wel wat aandacht kunnen gebruiken, kun je terecht bij onze reparatieservice. Zo willen we jou met een gerust hart laten genieten van onze collecties. 

Lees meer over onze duurzaamheid
VANILIA

Hoewel kleding bij ons centraal staat, zetten wij onze mensen op de eerste plaats. Daarom ontwikkelen wij al onze collecties in-house in De Adelaar en produceren we alles in ons eigen productieatelier in Turkije. We zien het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een gezonde en eerlijke werkomgeving voor iedereen. Op deze manier laten we iedereen genieten van Vanilia. 

Onze mensen