VANILIA

LAAT JE ADVISEREN IN ONZE BOUTIQUES

Door het hele land zitten onze achttien Vanilia boutiques verspreid. Gevestigd in monumentale panden waarbij Vanilia in iedere vezel voelbaar is. Onze Boutique manager Anne vertelt graag hoe het er in de boutiques aan toe gaat en wat er nou écht toe doet...

Voor onze klant

“Bij Vanilia staat de klant altijd centraal. In de boutiques vinden we het heerlijk om onze klanten in de watten te leggen en bieden we kwaliteit. Onder het genot van een goed gezet kopje koffie luisteren we graag naar je wensen en gaan we samen door de collectie heen. Op die manier kunnen we jou voorzien van het beste advies. Is de pasvorm nog niet helemaal perfect? Dan staan onze collega’s van de maatwerkservice voor je klaar.  


In de jaren dat ik bij Vanilia werk, heb ik een hoop bijzondere momenten meegemaakt. Eén van die momenten was met een moeder en dochter die samen al jaren in onze boutique in Eindhoven winkelen. Eerst kwamen ze voornamelijk voor de moeder, maar nu haar dochter volwassen begint te worden - shoppen ze ook voor haar. Het is bijzonder om een persoonlijke band op te bouwen en iemand op te zien groeien. We hebben een foto van het duo gemaakt en die foto hangt nu bij hun in huis.” 

VANILIA

Sfeer

“We hopen dat wanneer je bij ons in de boutiques binnenloopt, je een open en ongedwongen sfeer ervaart. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt en we op die manier jou in al je wensen kunnen voorzien. Het is mooi om je blij te maken met items waar je écht iets aan hebt en die je met plezier een langere tijd kunt dragen.”

Kom je een keer langs? - Anne

BEZOEK ONZE BOUTIQUES

We verwelkomen je graag in onze boutiques, daar waar onze filosofie, collectie en mensen samenkomen in gerestaureerde, monumentale panden.

Terug