Groningen

Vanilia Groningen

GRONINGEN


Bel & bestel bij jouw lokale boutique voor personal home delivery.
Om je extra service te verlenen nu de boutiques helaas gesloten zijn, hebben wij de retourtermijn verlengd van 14 naar 30 dagen. Bestel je vanuit Nederland, dan kun je bovendien tijdelijk gratis je bestellingen per post retourneren.
Lees hier meer.

 

Het pand dateert uit 1929, gebouwd als woonhuis en winkel. In de gevel is een zeventiende-eeuwse gevelsteen met een klok te zien, die hier in 1929 opnieuw werd aangebracht. Het verhaal gaat dat de klok herinnert aan de tijd van zo’n vijf eeuwen geleden, toen op deze plaats met een bel of een klokkenstoeltje geluid werd, om aan de bevolking duidelijk te maken dat er verse vis vanuit Zoutkamp was aangevoerd. In die tijd stond hier dan ook een huis of herberg met de naam ‘De Clocke’. Het Tingtangstraatje – het smalle straatje tussen het Koude Gat en Tussen Beide Markten – zou naar het geluid van de bel genoemd zijn.

 

OPENINGSTIJDEN

Bel & bestel voor Personal Home Delivery.
Wij zijn bereikbaar op de volgende dagen:

Maandag12:00 - 18:00

Dinsdag10:00 - 18:00

Woensdag10:00 - 18:00

Donderdag10:00 - 18:00

Vrijdag10:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 18:00

Zondaggesloten


Aangepaste openingstijden

Deze boutique is tot en met 19 januari gesloten.

 

Vanilia Groningen

VANILIA GRONINGEN

Tussen Beide Markten 6
9711 KW Groningen
088-4005411
Route

 

in house services
Pick up & Return in store

personal home delivery

Het ophalen/ruilen & retourneren van je bestelling in de boutique is momenteel niet mogelijk, daarom brengen wij deze graag naar jou! Woon je binnen een straal van 10 km rondom deze boutique? Dan komen wij je bestelling graag gratis brengen. Bel & bestel bij jouw lokale boutique of kies voor Personal Delivery bij het afronden van je online bestellingVanilia Cafe

Vanilia caféTailoring Service

Tailoring service

 

We kunnen je Vanilia kleding nog steeds voor je vermaken. Via Facetime of Whatsapp video helpen wij je graag met het afspelden van je items, die je op onze kosten naar onze coupeuse kunt sturen. Binnen aan paar dagen ontvang jij vermaakte items weer thuis.Repair Service

Free repair service

 

Ook het repareren van je Vanilia kleding doen we nog steeds graag. Neem contact op met onze coupeuses om te overleggen of we het voor je kunnen repareren. Na reparatie bezorgen we het weer bij je thuis.


virtual shopping


Is online shoppen niet jouw favoriete bezigheid en mis jij de style advisor in onze boutique?

Boek dan vrijblijvend een persoonlijk virtuele shopping sessie.