DE INZAMELINGSACTIE IS AFGELOPEN

Dank je wel voor je alle kleding! Je kunt je kleding niet meer bij ons inleveren maar deze zijn altijd welkom bij één van de inzamelingspunten van het Leger des Heils.

denimblue
denimbluenewcollection
[[PAGE-INTRO]]

Tijdens de Week van Tweedehands Textiel, van 20 t/m 27 april 2021, bieden wij jou weer de mogelijkheid om je oude Vanilia kleding in te leveren bij onze boutiques. Maak een shopafspraak bij je favoriete boutique en kom langs om jouw kleding te doneren! Als dank krijg je 10 euro korting bij aankoop van een item uit de nieuwe collectie.

De Week van Tweedehands Textiel is een initiatief dat mede mogelijk is gemaakt door onze partner Leger des Heils. Het welzijn voor naasten en de zorg voor het milieu zijn de belangrijkste drijfveren van het werk van het Leger des Heils. Vanilia deelt deze waarden en daarom zijn we een samenwerking aangegaan. Wij zijn trots op deze samenwerking en jij kunt meedoen! 

 

 

HOE WERKT HET?

[[PAGE-INTRO-END]]  

[[PAGE-ROW]]

Vanilia boutiques

RUIM JE KAST OP


Heb je oude Vanilia kledingstukken
in je kast liggen die je zelf niet meer
draagt? Maak iemand anders hier blij mee
en doneer je kleding.
[[COL-BREAK]]
Vanilia boutiques

MAAK EEN AFSPRAAK


Je kunt je kledingstukken enkel inleveren
bij één van onze boutiques. Boek hier een tijdslot
en kom langs om je kleding in te leveren. 

[[PAGE-ROW-END]]

[[PAGE-ROW]]

Vanilia boutiques

ONTVANG €10,- SHOPTEGOED


Als bedankje voor je donatie krijg je van ons
€10,- korting die je direct kunt besteden op een item uit
onze nieuwe collectie. Het shoptegoed wordt eenmalig per persoon
verstrekt en is exclusief te besteden in onze boutiques.
[[COL-BREAK]]
Vanilia duurzaam

SCHENK JOUW ITEM EEN TWEEDE LEVEN


Wij leveren alle ingezamelde kleding af
bij het Leger des Heils, waarna deze verkocht worden
in één van de Reshare stores. Op deze manier
wordt jouw kleding hergebruikt en gaan we verspilling tegen.
De opbrengst gaat volledig naar de stichting.

[[PAGE-ROW-END]]

 

https://www.weekvantweedehandstextiel.nl/

 

 

De Week van Tweedehands Textiel is een initiatief van Leger des Heils ReShare en in het leven geroepen in 2019 waarmee dit jaar de derde editie plaatsvindt. Deze week is ontstaan om mensen te motiveren kleding te doneren en tweedehands kleding aan te schaffen, om te laten zien welke mooie initiatieven er al bestaan én om de branche op deze manier verenigen.

Het Leger des Heils verzamelt al meer dan 100 jaar gebruikte kleding in onder de naam ReShare; opnieuw delen. 100% van de opbrengst wordt besteed aan hulpverlening van het Leger des Heils. Dat zorgt niet alleen voor blije mensen, maar draagt ook bij aan een gezond milieu. Zo wordt er minder kleding geproduceerd, maar ook minder kleding vernietigd. ReShare creëert veel banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij gaan aan de slag met inzameling en sortering van textiel en ze werken in de ReShare stores. Daar verkoopt het Leger des Heils tweehandskleding voor een kleine prijs.

Meer informatie over de stichting? Bekijk hier de website.VEELGESTELDE VRAGEN

[[COLLAPSIBLE]]

Hoe kan ik mee doen?

Maak hier een afspraak in één van onze boutiques en kom langs om je oude Vanilia kleding in te leveren.

Hoe kom ik in aanmerking voor €10,- shoptegoed?

Bij het inleveren van de kleding ontvang je eenmalig een korting t.w.v. € 10,- bij aankoop van een item uit onze nieuwe collectie m.u.v. giftcards, accessoires, ondergoed, sokken, panty's, body care, garment care en mondkapjes. Per persoon verstrekken we één keer de korting, ook bij inlevering van meerdere items.

Moet ik een aankoop doen bij Vanilia om mee te doen?

Nee, je hoeft geen aankoop te doen bij Vanilia om mee te kunnen doen. Je mag de Vanilia kleding ook doneren zonder een nieuwe aankoop te doen. De €10,- korting is echter alleen direct te besteden in de boutique en kan niet bewaard worden tot een later moment.

Kan ik mijn oude Vanilia kleding via de post inleveren?

Nee, je kan geen donatie via de post insturen. Items kunnen alleen ingeleverd worden in één van onze 18 boutiques of afgegeven worden op ons hoofdkantoor in Wormerveer.

Tot wanneer kan ik meedoen?

De Week van Tweedehands Textiel is van 20 april tot en met 27 april. Tijdens deze week kan je oude Vanilia kleding inleveren in één van onze boutiques. 

Kan ik ook kleding van andere merken inleveren?

Wij nemen alleen Vanilia kleding in ontvangst. Kleding van andere merken kun je inleveren bij één van de andere inzamelpunten van het Leger des Heils. We vragen je om alleen schone, onbeschadigde jurken bij ons in te leveren, die nog draagbaar zijn. 

Moet het kleding zijn? Ik heb nog een oude tas.

Deze actie geldt alleen op kledingstukken uit de volgende categorieën: tops, blouses, broeken, rokken, jurken, vesten, truien, jumpsuits, colberts, jassen. 

Wat doet het Leger des Heils met mijn kleding? Komt dit echt goed terecht? 

De ingezamelde kleding worden verkocht in de ReShare Stores. De opbrengst komt volledig ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils. Ook helpen ze met de kledinginzameling meer dan 300 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Bekijk hier de video die het Leger des Heils hierover gemaakt heeft. 

Hoelang is de korting geldig?

De korting is alleen direct te besteden in onze boutiques en kan niet bewaard worden tot een later moment.

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?

Bekijk hier alle voorwaarden.

Heb je een vraag over deze actie?

Indien je een vraag hebt over deze samenwerking met het Leger Des Heils,  staat ons Customer Care-team voor je klaar. Bel naar +31(0)75 640 25 00, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 9700 5335 705 of mail ons via het contactformulier. Of neem voor vragen over de Reshare stores contact op met het Leger Des Heils

[[COLLAPSIBLE-END]]