Bekijk onze vacatures - werken bij Vanilia
WERKEN BIJ VANILIA

Werken bij Vanilia betekent werken in een inspirerende omgeving. Onder het glazen dak van De Adelaar in Wormerveer bevindt zich de werkplaats van gepassioneerde mensen die samen een verhaal neerzetten. Iedere dag steken we opnieuw de handen uit de mouwen en proberen we het beste uit onszelf te halen. Wij geloven namelijk dat de kracht van een merk afkomstig is van de mensen die erachter staan.

BEKIJK VACATURES


"Bij Vanilia werken mensen die het verschil willen maken en die anders durven te denken. Iedere dag proberen we onszelf te verbeteren en maken we er een feest van waarbij alles draait om onze klant."

Michel, Founder

VANILIA
DE ADELAAR

Bij De Adelaar ontwikkelen en ontwerpen we alles zelf. Van atelier tot design, van schets tot kledingstuk – alles gebeurt onder dit dak. We gaan zelfs zo ver, dat we onze eigen groentes verbouwen voor een (h)eerlijke lunch. Wat maar weinig mensen weten, is dat we in Turkije ook ons eigen productie-atelier hebben. Hier maken we onze duurzame en kwalitatief goede kleding die met een gerust hart gedragen kan worden.

BEKIJK VACATURES
VANILIA
DE BOUTIQUES

In onze boutiques en in de Bijenkorf vind je onze kleding en in-house ateliers. Gevestigd in monumentale panden waarbij Vanilia in iedere vezel voelbaar is. Hier leggen we onze klanten graag in de watten en bieden we kwaliteit. Een fijne werksfeer is daarbij natuurlijk belangrijk. Wij geloven dat wanneer jij je goed voelt, je dat ook uit kunt stralen. Vind jij het heerlijk om onze klanten te voorzien van een hoog serviceniveau? Of dat nu een goed advies is – of gewoon een lekkere cappuccino... We zoeken jou.

Bekijk vacatures
Werken bij Vanilia
JONG TALENT

Jong talent heeft de toekomst. Dat beseffen we ons bij Vanilia maar al te goed. Als dynamisch en snel ontwikkelend bedrijf bieden we alle ruimte voor groei en ontwikkeling. We leren namelijk graag van jonge mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw toekomst bij Vanilia? Kijk dan hieronder en misschien vind je wel je droom-stage of baan.

Bekijk stages en vacatures